adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
//123 Www.Garante.Dk Hulvej 4, Høgelund, DK-6500 Vojens Tlf: +45 2325 0608 Cvr. Nr. 74169511 – BUDSTIKKEN Skriver
 
 
 
 

Hjem > Firma Profil jeg alene tager mig af at servere OG hygge om dig.-- JEG ER IKKE ITALIENER FOR INGENTING- > BUDSTIKKEN Skriver

BUDSTIKKEN Skriver

Flag.png

 AVISEN BUDSTIKKEN Skriver Onsdag 28. juli 2010

Gode sager derhjemmefra

Som alle italienere har Corrado Garante et stort hjerte. Heldigvis for det skal både rumme hans nye og gamle fædreland.

Omgivelserne er lige så hyggelige som de er autentiske. Når man bevæger sig rundt i den gamle staldbygning, kan man sagtens se hvor familiens få køer og heste har stået - og ovre i hjørnet finder man den lille grisesti. Det er bestemt ikke stordrift, der blev drevet her for generationer tilbage.

Ejendommen tilhørte i sin tid med kones bedsteforældre, fortæller Corrado Garante. Manden er lige så lidt sønderjyde som navnet antyder, men han har altid elsket den lille ejendom på Hulvej - næsten nabo til det store moderne Høgelund Mejeri.

Historien betyder nemlig meget for Garante. Både hans egen og hans kones. Og det var en stor glæde for parret at det lykkedes at erhverve famlie ejendommen, som de har frisket gevaldig op - og som de i dag driver vinforretning fra.

Corrado Garantes

Corrado Garantes rødder findes et mere eksotisk sted. I den italienske region Emilia Romagna - naboregion til Toscana. En region hvor mad og vin er mejslet ind i folkesjælen. Sortimentet hos Garante Vin er naturligvis italiensk og som den fagmand han er, taler indehaveren naturligvis varmt for alle de mange mærker både kendte og mere ukendte. Stemmen får dog straks en blødere klang og øjnene lidt ekstra glød - når flaskerne indhold har deres oprindelse i netop Emilia Romagna.

Mange danskere har nok et lidt begrænset kendskab til italienske vine - ihvertfald ud over de kendte mærker som Brunello, Barollo og Amarone. Men noget af det bedste itali- enske vin har hele tiden været fremstillet i Emilia Romagna, hvor klimaet er ideelt. Man har blot ikke eksporteret det i særlig høj grad, ligesom mange druer er blevet anvendt i andre vine, fortæller Carrado Garante, der har importeret vine siden 2005. Vin butikken på Hulvej åbnede familien i 2008.

Oplevelserne er inklusive

Ud over et væld af spændende vine rummer Garantes spændende butik også alle mulige andre specialiteter fra Italien i almindelighed og Emilia Romagna i særdeleshed. Og et besøg inkluderer altid en oplevelse, for Carrado kan mange historier.

Især er vinbutikken på Hulvej blevet populær for sine vinsmagnings arrangementer, hvor Garante ikke blot serverer en symfoni af spændende vine, men hvor man også - i de helt unikke rammer - kan nyde en masse af de speciali- teter man ellers må drage til støvlelandet for at smage. Vel at mærke tilberedt på en må- de, som mama ville have gjort det i sit køkken i Argenta.

Disse vinsmagninger - og mødet med private kunder, som faktisk i ret stort tal finder vej til den afsides liggende forretning - giver kulør på hverdagen, hvor Corrado Garante ellers har gang i sin primære aktivitet. Garante Vine er nemlig leverandør til rigtig mange restauranter, og det er denne aktivitet, der fylder mest. Den trinde italiener nyder dog sine kunder. Han holder åbent for privatkunder hver fredag og lørdag mellem klokken 11.00 og 17.00.

Af Peter Rasmussen

Budstikken 2010

Flag.png

STALDEN TIL DIN PERSONLIGE FEST!

Hej - ønsker du dig ro og fred til at holde DIN PERSONLIGE FEST, - så stor STALDEN til rådighed

for dine ønsker, om at kunne holde fest i hyggelige landlige lokaler, hvor du kun kan føle dig hjemme. 

- Kig ind i den hyggelige stald, nyd et glas vin/kaffe og et stykke italiensk påskekage.

Vi hygger om dig/jer med italiensk musik og snak, -du må gerne kunne lidt italiensk,

men vi snakker selvfølgelig også sønderjydsk/dansk her ved Caminoen, den sønderjydske

Hærvej-Oksevej og Studevej.

Skal der serveres varm mad eller antipasti til din PERSONLIGE FEST

SÅ RING venligst i GOD TID på  mobil 23 25 06 08. - så snakker vi om dine ønsker.

 

 
 
 

Www.Garante.Dk Hulvej 4, Høgelund, DK-6500 Vojens Tlf: +45 2325 0608 Cvr. Nr. 74169511