adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
//123 Www.Garante.Dk Hulvej 4, Høgelund, DK-6500 Vojens Tlf: +45 2325 0608 Cvr. Nr. 74169511 – JyskeVestkysten Skriver
 
 
 
 

Hjem > Firma Profil jeg alene tager mig af at servere OG hygge om dig.-- JEG ER IKKE ITALIENER FOR INGENTING- > JyskeVestkysten Skriver

JyskeVestkysten Skriver

 Flag.png

Italiensk vin skal da købes af en italiener

JyskeVestkysten 2010 om Corrado Garante og Garante Vinimport
For to år siden åbnede Corrado Garante en gårdbutik med italienske vine og specialiteter lidt uden for Vedsted. Han begyndte at importere vine, fordi han ikke syntes, han kunne finde noget i Danmark, der var værd at drikke, medmindre han ville give en formue for det.
Rundt på hylderne står utallige af de grønne flasker med forskellige farvestrålende etiketter påtrykt italiensk tekst. Store vintønder fyldt med korkpropper fylder også lidt af rummet.
Bag disken står en trivelig gråhåret mand. Da han åbner munden bekræfter accenten det, som hans udseende giver indtryk af. en er ikke til at tage fejl af – og den er lige så lidt sønderjysk som mandens navn – Corrado Garante.
På et kort viser han os, hvor han er fra. – Det ligger i regionen Emilia Romagna-regionen i Italien. Byen jeg er født i hedder Argenta, fortæller Corrado Garante, der fyldte 62 år i går.
Disken er placeret i en gårdbutik på Hulvej – Garantes Vin Butik. Den åbnede italieneren for to år siden.
Men allerede i 2005 begyndte han at importere vin til Danmark. – Hvis jeg ikke ville betale 500, 1000 kroner for en flaske vin, så var det ikke til at få en ordentlig flaske vin her i Danmark. Og så fik jeg idéen til at importere selv, da vi var på ferie i Italien, og min nye svigersøn gerne ville opleve en vinsmagning. Her prøvede vi nogle økologiske vine, der var helt fantastiske, og så snakkede jeg med manden om at importere dem til Danmark, fortæller Corrado, der fra begyndelsen har solgt vin fra et salgslokale på privatadressen på Diernæsvej 110.
Sælger til restauranter
Gården på Hulvej købte Corrado Garantes i 1986. Faktisk tilhørte den engang hans kones bedsteforældre, men i nogle år var den ude af familiens hænder.
Corrado har selv sat stalden, hvor butikken i dag er placeret, i stand. Og selvom den ligger langt ude af en grusvej, så får han altså besøg af privatkunder, men det er ikke dem, der giver den største indtjening.
– Det ville ikke løbe rundt, hvis ikke det var for restauranterne. Men jeg leverer til mange restauranter i området – blandt andet Damende, fortæller Corrado.
I butikken kan der ikke kun købes vin og andre våde varer. Også forskellige italienske specialiteter som pasta, chokolade, kaffe, olivenolie, honning, kryddersalt og meget andet er at finde på hylderne hos Corrrado.
Fakta omkring Garante Vin Butik
Corrado Garante står i butikken på Hulvej 4 ved Vedsted hver torsdag, fredag og lørdag fra klokken 11 til 17. Han åbner dog også butikken efter aftale. De øvrige dage, undtagen søndag, har han åbent for vinsalg fra sit lille salgslokale på hjemmeadressen Diernæsvej 110. Corrado Garante afholder gerne vinsmagninger for grupper, ligesom man også kan afholde private arrangementer på adressen.
Af Kitt Øhlenschlæger Flarup Jyske Veskysten 2010

Flag.png

 

 
 
 

Www.Garante.Dk Hulvej 4, Høgelund, DK-6500 Vojens Tlf: +45 2325 0608 Cvr. Nr. 74169511